Förra veckan blev opinionsgruppen intervjuad av journalisten Johanna Hassberg från fackförbundet Visions medlemstidning. Opinionsgruppen blev kontaktad av Johanna då hon uppmärksamt vår blogg och vill intervjua oss om vårt arbete som opinionsgrupp i Riksförbundet för Fältarbete.

Fokus i intervjun låg dels på vår blogg men även på vårt arbete som fältarbetare och hur arbetet bland annat ser ut just i Fältgruppen City Göteborg. Johanna Hassberg hade bestämt sig för tillsammans med fotograf Sofia Sabel att även följa med på ett eftermiddags fältande i Göteborgs innerstad för att uppleva det på plats.

Så ni som har tillgång till Visions medlemstidning håll utkik efter artikeln om oss som vi hoppas inom kort publiceras!

UPPDATERING! Reportaget är planerat för SQ-editionen i tidningen Vision nummer 8 och kommer ut fredag den 4/12!

Martin Wramsby – Fältgruppen Partille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.